Rond 10 maart 2016 verwachten we ons Hallinxland Starwars nest

Onze Lina is momenteel drachtig en verwacht rond 10 maart 2016 haar eerste nest. De vader is onze eigen Obelix, zoon van Ciska.

Heel spannend! Het worden de eerste echte Hallinxland teckeltjes, want vanaf dit nest zijn de hondjes niet alleen herkenbaar aan het thema dat we voor elk nest kiezen, maar hebben ze ook een heuze kennelnaam. Voorgaande nesten, van Ciska, hadden alleen een thema, Prinsessen en Striphelden (2011) en Olympisch nest (2014).

Het thema van dit nest is Starwars. We kiezen een thema aan de hand van de actualiteit bij ons in het gezin.  Momenteel is dat Starwars, de films worden door Kees en de kinderen verslonden. Zo kunnen we makkelijk onthouden welke hondjes uit hetzelfde nest komen en hebben we een graadmeter voor het geboortejaar.

 

Geef een reactie