Pup reserveren?

Beste bezoeker van mijn site, toekomstige teckel eigenaar,

SONY DSC

Disney en Striphelden nest 2011

 

Heeft u interesse in een van de pups uit het Hallinxland Starwars nest? Dan is het mogelijk een pup te reserveren vanaf 1 maart 2016.  U kunt uw voorkeur uitspreken voor reu of teef. Via de gegevens op de contactpagina kunt u contact met mij zoeken voor  informatie, reservering en vragen.

Beide ouderdieren zijn aanwezig bij ons thuis. Dus u kunt hen als u de pups wilt komen bezoeken ook zien. Omdat Lina en Obelix beiden Black & Tan zijn, zal dit nest ook uit alleen B&T honden bestaan. Voor de duidelijkheid, onze teckels zijn standaard korthaar. Ze zijn gefokt volgens de regels van de NTC en verlaten het nest met alle nodige inentingen, ontwormd en krijgen een stamboom mee.Mama Lina

Het bezoeken van het nest is pas mogelijk een week na de eerste entingen, om te voorkomen dat er besmetting optreedt. Bezoek alleen op afspraak. Mocht u andere honden hebben, dan mogen die zo lang de pups zo klein zijn niet bij ons op het terrein.

De pups van Lina en Obelix worden geboren rond 10 maart en mogen na een week of 7-8 het nest verlaten. Dat zal dus begin mei 2016 zijn.

imageIk hoor graag van u, hartelijke groet,  Karen Plantenga

Geef een reactie